Практично всі власники квартир чи то будинків стикаються з проблемою забрудненої води, так як вода централізованого водопостачання давно відстає від необхідних норм. Застаріле обладнання систем водопідготовки, що не можуть повноцінно працювати. Про стан трубопроводу яскраво говорить наявність іржі, наліт на техніці та посуді, неприємний запах, наявність хлору та ін. неприємні сюрпризи, які роблять воду не тільки не придатною для пиття, але і для побутового щоденного використання. Щодо власників свердловин, то екологічна ситуація не дозволяє назвати воду з них безпечною. Саме тому, кожен має подумати про свою безпеку та якісь води у своєму будинку. Одним із відносно недорогих інструментів, за допомогою якого можна значно покращити якість води - проточний фільтр. 

Проточний фільтр - це система очищення води, яка складається з трьох колб та кронштейну, до якого вони прикріплюються. Такий фільтр не займає багато місця та найчастіше встановлюється під раковиною, а на кухонну поверхню виводиться кран для чистої води. Завдяки трьом рівням очищення і різним картриджам, можна отримати майже ідеальну воду і за своїми смаковими якостями, і за корисними властивостями. В залежності від показників води можна підібрати оптимальний комплект картриджів для максимально ефективної роботи фільтру.

Для прикладу, розкажемо про найбільш популярні картриджі, які використовуються для проточних фільтрів:

  • поліпропіленовий картридж. Може бути або нитчастий, або спінений поліпропілен, який затримує механічні забруднення розміром 1-5 мкм. Встановлюється першим, щоб очистити воду від механічних домішок ( іржа, пісок та ін.)
  • картридж для видалення заліза. Спеціальний наповнювач окислює залізо та перетворює його на частинки, які легко механічно відфільтровуються.
  • іонообмінні картриджі. Наповнюються іонообмінною смолою, яка пом'якшує воду, завдяки процесу заміни іонів магнію та кальцію на іони натрію.
  • вугільні картриджі. В якості фільтруючого матеріалу використовується активоване гранульоване вугілля та слугує для видалення хлору та поліпшення смаку та запаху води.

Якщо Ви не знаєте, які картриджі краще підібрати для Вашого фільтру, зверніться за консультацією до спеціаліста нашого магазину за тел. 067-634-49-97 та ми підберемо оптимальний комплект картриджів для чистої та смачної води у Вашому домі.