Серед великої кількості існуючих систем очищення води окрему нішу займає комерційний зворотний осмос - це напівпромислові системи, які виробляють відносно невелику кількість очищеної води. Це ефективне рішення для таких об'єктів, як заміські будинки, кафе і ресторани, лабораторії, а також малі технологічні процеси в промисловості, парові котли і парогенератори. Використання сучасних розробок і новітніх технологій дозволяє розробляти ефективні в експлуатації, прості в обслуговуванні і надійні системи.

РІШННЯ ECOSOFT

Комерційні системи зворотного осмосу ECOSOFT - це компактні установки, що забезпечують продуктивність від 6,5 до 24 м3 на добу.

Мембранні елементи DOW FILMTEC™, використовувані в даних системах, дозволяють регулювати вихід пермеату в залежності від якості вихідної води, і забезпечують значення до 75% виходу без загрози для мембран.

Компактний дизайн системи і спеціально розроблена панель підключень істотно спрощує транспортування, монтаж і обслуговування установок. Гнучкі сполучні трубки в конструкції дозволяють значно знизити вібрації і шум, які створюються насосом високого тиску при експлуатації установки.

ПЕРЕВАГИ КОМЕРЦІЙНИХ СИСТЕМ ЗВОРОТНОГО ОСМОСУ ECOSOFT:

  • висока якість комплектуючих і ретельний інженерний підхід
  • комфортна експлуатація і обслуговування завдяки інноваційній архітектурі
  • економія енергії в результаті використання мембранних елементів DOW FILMTEC ™ XLE і насосів Grundfos
  • оригінальний привабливий дизайн і компактність
  • ефективне рішення для складної води.
  • ОБСЛУГОВУВАННЯ:

    Для ефективної роботи системи картридж механічного фільтра і мембрана зворотного осмосу підлягають періодичній заміні. Крім того, регулярна хімічна промивка мембран вимагає витрат на спеціальні реагенти. Докладний процес заміни очисних модулів описаний в інструкції до конкретної моделі системи очищення.